Οι εκπαιδευτές μας

 

 


 ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Ο Γιώργος Τζανετής γεννήθηκε το 1969. Φοιτά στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων (Σ.Τ.Ε.) Ηρακλείου Κρήτης και το 1990, έχοντας ολοκληρώσει και την πρακτική του άσκηση στα Ξενοδοχεία Fedra Beach (Μάλια Ηρακλείου) και Belvedere Hotel (Ρόδος), λαμβάνει το πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης.
Επιθυμώντας να εμπλουτίσει περαιτέρω τις γνώσεις του στο αντικείμενό του, παρακολουθεί σεμινάρια Μαγειρικής Τέχνης από το Culinary Institute LeNôtre στο Παρίσι, καθώς και από τον διακεκριμένο και διεθνούς φήμης Chef Alain Ducasse.
Η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκίνησε, όταν εργάσθηκε, ως Β’ Μάγειρας στην κεντρική κουζίνα της Ξενοδοχειακής Μονάδας Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στο Φόδελε κατά την περίοδο Απρίλιος – Οκτώβριος 1993.
Από το 1994 έως και το 1996 βρίσκεται στο Nobel Restaurant στην περιοχή της Χερσονήσου, έχοντας τα ηνία της επιχείρησης από τη θέση του ιδιοκτήτη. Την περίοδο 1996-2001 αναλαμβάνει ως Α’ Μάγειρας της κεντρικής κουζίνας του Ξενοδοχείου Aldemar Knossos Royal Mare Village Hotel στον Ανισσαρά. Ως Α’ Μάγειρας αναλαμβάνει από το 2001 έως και το 2003 στο Ξενοδοχείο Capsis Astoria στο Ηράκλειο, ενώ το 2003 και 2004 (Απρίλιο – Οκτώβριο) αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου Κουζίνας αυτή τη φορά στο Εστιατόριο Gourmet Restaurant Candia του Ξενοδοχείου Aldemar Knossos Royal Mare Village Hotel στον Ανισσαρά.
Έπειτα, για δυο περίπου μήνες (Νοέμβριο 2004 – Ιανουάριο 2005) αναλαμβάνει ως Υπεύθυνος Κουζίνας του καταστήματος Desire, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2005 έως και τον Ιανουάριο του 2017 αναλαμβάνει καθήκοντα Chef στο Ξενοδοχείο Capsis Astoria. Παράλληλα, εκτός από Chef ασκεί και καθήκοντα Υπευθύνου Κουζίνας του Taratsa Cocktail & Food Bar του Capsis Astoria (Απρίλιος – Οκτώβριος 2013 & 2014).
Από τον Ιούνιο του 2017 έως και σήμερα έχει αναλάβει καθήκοντα Chef στο Ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central. Το 2018 συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το Ι.Ι.Ε.Κ. Taste Academy, όπου διδάσκει έως και σήμερα το μάθημα της Μαγειρικής Τέχνης.