Οι εκπαιδευτές μας

 

 

Η Γιούλη Φραγκιαδουλάκη γεννήθηκε το 1984 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ζει και εργάζεται.
Αποφοιτά, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, έχοντας καταθέσει και την πτυχιακή της εργασία «Το Μεσογειακό Διατροφικό πρότυπο σε μονάδες μαζικής εστίασης στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης».
Έκτοτε, έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια διατροφής, παχυσαρκίας και μεταβολισμού, ενώ έχει εργαστεί εθελοντικά για 2 μήνες στο Τμήμα Διαιτολογίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Ως μελος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά και συχνά προβαίνει σε ενημερώσεις θεμάτων διατροφής ως προσκεκλημένη σε τηλεόραση και ραδιοφώνο και σε σχολικές ημερίδες.
Από το 2010 διατηρεί Διαιτολογική Μονάδα στο Ηράκλειο, ενώ το 2013, θέλοντας να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις της, ολοκληρώνει τη συμπληρωματική εξ’αποστάσεως εκπαίδευση με τίτλο «Κλινική Διατροφή» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2015 με την ιδιότητα της εργάζεται ως εξωτερική συνεργάτης σε Δημοτικό Σχολείο του Ηρακλείου, αποσκοπώντας στην εκπαίδευση παιδιών και γονέων στην ισορροπημένη διατροφή, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τη θρεπτική ανάλυση συνταγών στο γνωστό εστιατόριο «Παντοπωλείο Γεύσεων» στο Ηράκλειο.
Θέλοντας να συνδυάσει τη Διαιτολογία με τη Μαγειρική, αποφασίζει να φοιτήσει για δύο χρόνια σε Σχολή Μαγειρικής, ολοκληρώντας τις σπουδές της επίσης στη «Μαγειρική Τέχνη».
Από τον Οκτώβριο του 2017 έχει ενταχθεί δυναμικά στο διδακτικό προσωπικό της Taste Academy, διδάσκωντας Διαιτητική και Σύνθεση Μενού.