Οι εκπαιδευτές μας

 

 

 Μιχάλης Τραπεζοκομία

Ο Χαλκιαδάκης Μιχάλης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1976.
Είναι απόφοιτος του Ξενοδοχειακού Τμήματος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου. Η επαγγελματική του εμπειρία της δύο τελευταίες δεκαετίες έχει αναφορά σε σημαντικές Ξενοδοχειακές Μονάδες στην Κρήτη. Οι θέσεις του Service Manager, του General Operation Manager και του Restaurant Manager σε πολυτελείς Ξενοδοχειακές Μονάδες και η εποπτεία των επισιτιστικών τμημάτων των επιχειρήσεων είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής του εξέλιξης, της συνέπειας και του πάθους του για το αντικείμενο.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο χώρο του επισιτισμού το 1992 ως β’ σερβιτόρος σε εστιατόριο στην Σταλίδα Ηρακλείου και εν συνεχεία σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.
Κατά την περίοδο 1999-2009 εργάστηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χερσόνησο, όπου έφθασε μέχρι την ειδικότητα του Service’s Manager, έχοντας υπό την εποπτεία του όλα τα επισιτιστικά τμήματα της επιχείρησης. Μεσολάβησε μια διετία ενασχόλησης με το τμήμα του Bar σε ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων στις Γούβες Ηρακλείου.
Το 2010 ανέλαβε τα a la carte εστιατόρια πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας έως και το 2012 και εν συνεχεία αναλαμβάνει καθήκοντα General Operation Manager σε ξενοδοχειακή μονάδα 4 αστέρων στην Χερσόνησο.
Το 2013 απέκτησε την πρώτη του επαφή εμπειρία ως εκπαιδευτής σε ιδιωτικές σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι βασικός εκπαιδευτής στα ενδοεταιρικά σεμινάρια της Grecotel. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Οινολογίας (WSPC level 1), HACCP, Barista, Γαλλικής γλώσσας, Διαχείρισης Κρίσεων σε μονάδες επισιτισμού
Το 2018 εντάχθηκε δυναμικά στο διδακτικό προσωπικό του Ι.Ι.Ε.Κ. Taste Academy ως εκπαιδευτής Τραπεζοκομίας και Εστιατορικής Τέχνης.