Οι εκπαιδευτές μας

 

 

 Γιώργος προγραμμα Υποδοχής

Ο Γιώργος Βασιλάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διαμένει μόνιμα.
Η στενή του σχέση με το χώρο του Τουρισμού αφορά στις ιδιότητες του Εκπαιδευτή, του Επαγγελματία αλλά και του Επιχειρηματία.
Απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.), έχει εργασθεί ως στέλεχος και ως Διευθυντής Ξενοδοχείου, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί επιχειρηματικά με την εισαγωγή και εμπορία Τροφίμων.
Το 2005 δίδαξε στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικων Επαγγελμάτων του Αγίου Νικολάου, ενώ από το 2008 συμμετέχει ως εκπαιδευτής σε προγράμματα Ξενοδοχειακών Σπουδών, Τουρισμού και Αεροπορικών Μεταφορών (ΕΠΑ.Σ Ηρακλείου του ΟΤΕΚ, ΙΕΚ Ηρακλείου του ίδιου Οργανισμου, Δημόσια Ι.Ε.Κ.). Σήμερα διδάσκει στην ΕΠΑ.Σ (Επαγγελματική Σχολή) και στο Ι.Ε.Κ. Ηρακλείου του ΟΑΕΔ.
Από το 2016 συνεργάζεται σταθερά με το Ι.Ι.Ε.Κ. Taste Academy ως καθηγητής στην ειδικότητα του Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, ενώ έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης επαγγελματιών και στελεχών της Υποδοχής (Front Office) στο ΚΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων.
Είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτης Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.