Μια από τις πρακτικές ασκήσεις των σπουδαστών της Ζαχαροπλαστικής Τέχνης στέφθηκε με επιτυχία! Αυτή τη φορά οι ζαχαροπλάστες με μεράκι ετοίμασαν κοκάκια (μίνι κοκ), ένα υπέροχο γλυκό έδεσμα με γλάσο σοκολάτας και κρέμα βανίλιας στην αίθουσα εργαστηρίου.

Οι επιβλέποντες εκπαιδευτές Δημήμτρης Φυσαράκης και Γιάννης Μανιαδής έδωσαν οδηγίες και οι νέοι ζαχαροπλάστες εκτέλεσαν τη συνταγή, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα! 

 kokakia-zaxaroplastiki